Μήνυμα του Πρέσβη

JPEG - 41.4 ko
Christophe Chantepy, ambassadeur de France en Grèce
© Ministère des Affaires étrangères et du Développement international/Frédéric de La Mure

« Οι ανταλλαγές μεταξύ της Γαλλίας και της Ελλάδας βασίζονται σε μια πλούσια κοινή ιστορία. Έχουν όμως και μια δυναμική που ανοίγει πόρτες στο μέλλον. Μπορούμε να τις εμπλουτίσουμε και να τις ενισχύσουμε περαιτέρω, μέσω πρωτοβουλιών που δημιουργούν αλληλεγγύη, που μπορούν να αποτελέσουν πηγή έμπνευσης και που προδιαθέτουν θετικά για να εργαστούμε από κοινού.

Αυτό είναι το νόημα αυτών των συναντήσεων που θα πραγματοποιηθούν στο Γαλλικό Ινστιτούτο Ελλάδας στις 24 και 25 Νοεμβρίου. Οι δύο αυτές ημερίδες, που διοργανώνονται από το Ελληνογαλλικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο, την Πρεσβεία της Γαλλίας και το Γαλλικό Ινστιτούτο, θα δώσουν την ευκαιρία εξερεύνησης δυο υποσχόμενων τομέων για τη συνεργασία μας :

- Στις 24 Νοεμβρίου, η ενέργεια και το περιβάλλον, με ένα επιχειρηματικό φόρουμ που θα αποτελέσει ευκαιρία συνάντησης των δημόσιων και ιδιωτικών παραγόντων των δύο χωρών μας.
- Στις 25 Νοεμβρίου, ένα φόρουμ για την καινοτομία με σκοπό την προσέγγιση των γαλλικών και ελληνικών οικοσυστημάτων καινοτομίας και την ανάπτυξη δημιουργικών συνεργασιών.

Εύχομαι, οι εν λόγω πρωτοβουλίες να μπορέσουν να δημιουργήσουν ή να ωριμάσουν όμορφες συναντήσεις και όμορφα σχέδια! »

Το πρόγραμμα του Φόρουμ της 25/11

JPEG

Το πρόγραμμα του Φόρουμ της 24/11

JPEG

Εγγραφή στο Φόρουμ της 25/11

JPEG

Εγγραφή στο φόρουμ της 24/11

JPEG

Oι ομιλητές του φόρουμ της 25/11

PNG

Οι ομιλητές του φόρουμ της 24/11

JPEG