Διακοπές για ΑΜΕΑ στη Γαλλία [fr]

Στη Γαλλία, ο φορέας "Τουρισμός και ΑΜΕΑ - Tourisme et handicap" προσφέρει αξιόπιστες και αντικειμενικές πληροφορίες σχετικά με την πρόσβαση σε μνημεία και τουριστικές εγκαταστάσεις για ΑΜΕΑ με προβλήματα κινητικότητας, όρασης, ακοής και πνευματικής βλάβης.

Ο φορέας προβάλλει επίσης τις προσπάθειες των επαγγελματιών της τουριστικής βιομηχανίας που δραστηριοποιούνται στον τομέα της υποδοχής ΑΜΕΑ, παρέχοντάς τους ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα, τόσο σε εθνικό όσο και ευρωπαϊκό επίπεδο. Επιλέγοντας έναν επαγγελματία που φέρει το σήμα "Tourisme et handicap", επιλέγουμε μια πρόσβαση προσαρμοσμένη στις ανάγκες των ατόμων με ειδικές ανάγκες.


Στο Παρίσι

Στο πλαίσιο της πολιτικής του υπέρ ενός τουρισμού για όλους (ΑΜΕΑ, ζευγάρια με μωρά στα καροτσάκια, επισκέπτες με βαριές αποσκευές με ροδάκια, κ.ά. ), ο Οργανισμός Τουρισμού και Συνεδριακών εκδηλώσεων του Παρισιού (OTCP) διευκολύνει την άφιξή σας και σάς ενημερώνει για τα σημεία και τις δραστηριότητες για ΑΜΕΑ στο Παρίσι.

Στην ιστοσελίδα του, όλες οι πληροφορίες είναι διαθέσιμες στην γαλλική και αγγλική γλώσσα. Μπορείτε έτσι να οργανώσετε την παραμονή σας στην γαλλική πρωτεύουσα γνωρίζοντας τις ευκολίες μετακίνησης που παρέχονται.

PNG Η ιστοσελίδα PARISINFO http://int.rendezvousenfrance.com/f... σας δίνει επίσης χρήσιμες πληροφορίες για να διευκολύνει το ταξίδι σας στο Παρίσι : πληροφορίες υγειονομικής περίθαλψης και νοσοκομειακού εξοπλισμού, πρακτορεία ταξιδίων για επισκέπτες ΑΜΕΑ, μειωμένες τιμές, ειδική δημόσια υγειονομική περίθαλψη, κ.ά.

Στην υπόλοιπη Γαλλία

δημοσίευση 14/01/2020

Αρχή σελίδας